Alapító

Nagygyörgy Tibor

Közgazdász, ingatlanszakértő, a Biggeorge márkanév alapítója, a Biggeorge cégcsoport tulajdonosa.

Már egész fiatalon rájöttem, hogy adni, másokat segíteni jó, szívet melengető érzés. Amint eljutottam odáig a vállalkozásom építésében, hogy megengedhettem magamnak, elkezdtem nehéz helyzetben levők, nálam kevésbé szerencsés emberek támogatására is fordítani.

Pár év után azonban azt éreztem, hogy ennél lehet többet tenni, többet jelent igazán jól segíteni. Eldöntöttem, hogy 50 éves koromig az ad hoc adományozáson túlmutató keretet alakítok ki, és az éves, ilyen célra fordított összegeken túl, egy komolyabb alaptőkével rendelkező alapítványt hozok létre abból a célból, hogy olyan szervezeteket és alapítványokat támogassunk, amelyek tevékenységükkel széles körben és nálunk felkészültebben tudják segíteni az arra szoruló társadalmi csoportokat, embereket.

Az alapítvány megszületésében különösen fontos szerepe volt két - számomra fontos embernek.

Egyikük egy jó barátom, aki alapítványán keresztül vagyonának jelentős részét fordítja olyan ügyekre, melyeket fontosnak tart és ezért mindig nagyra becsültem. Gyermekkorom egyik meghatározó szereplőjétől pedig egy olyan szimbolikus üzenetet tartalmazó évfordulós köszöntést kaptam, ami ráerősített a bennem lévő érzésre, hogy nem csak lehetőségem, hanem kötelességem is segíteni azokat, akiket a körülményeik akadályoznak a kibontakozásban.

A Biggeorge Alapítvány az Esélyekért céljainak megvalósításához kuratóriumi tagoknak olyan kivételes és a probléma iránt érzékeny embereket kértem fel, akikről biztosan tudom, hogy a rendelkezésre álló pénzügyi erőforrás hatékony, értékteremtő és valóban segítő felhasználásáról gondoskodni fognak. Hiszem, hogy segítségükkel hathatós támogatást tudunk nyújtani, jó ügyekért tudunk tenni.

Minden támogatás számít!

Szeretnénk, ha minél több gyerek és fiatal kaphatna esélyt. Alapítványunk nyílt, ahhoz bármely bel- és külföldi, természetes- és jogi személy csatlakozhat, aki céljainkkal egyetért és anyagilag támogatni kívánja azok megvalósítását.

Bankszámlaszámunk:
10102244-30875400-01006008