Támogatottak

Bridge Budapest - Edisonplatfrom

Az Edisonplatform program a Bridge Budapest Egyesület kezdeményezése. Programjaikkal iránytűt adnak a szülőknek a 21. század kihívásaihoz, ezzel egyidőben minden évben országosan összegyűjtik azokat a szervezeteket, kezdeményezéseket melyek a 3-14 éves korú gyerekek jövőben fontos tudására fókuszálnak, azokat erősítik. Az együttműködésünk kifejezetten ezeknek az innovatív szervezeteknek a fenntartható működését segíti elő. Minden évben 8 kiemelt szervezet kap anyagi támogatást, amely hozzájárul a jövőben oly fontossá váló képességek, kompetenciák mai gondolkodásba történő beágyazásához Magyarországon.

A Bridge Budapest/Edisonplatfrom és a Biggeorge Alapítvány az Esélyekért együttműködése során innovatív, gyerekekkel foglalkozó szervezetek szakmai működését támogatjuk, tesszük fenntarthatóvá. A támogatott szervezeteket egy szakmai grémium választja ki és díjazza. Az elismerés része az Alapítvány által biztosított működési támogatás a 8 kategóriagyőztesnek.

Bridge Budapest - Edisonplatfrom
További információ:
www.bridgebudapest.org
További információ:
www.edisonplatform.hu

Minden támogatás számít!

Szeretnénk, ha minél több gyerek és fiatal kaphatna esélyt. Alapítványunk nyílt, ahhoz bármely bel- és külföldi, természetes- és jogi személy csatlakozhat, aki céljainkkal egyetért és anyagilag támogatni kívánja azok megvalósítását.

Bankszámlaszámunk:
10102244-30875400-01006008