Támogatottak

Liget Műhely Alapítvány

A Liget Műhely Alapítvány szellemi műhelyében készül az online Liget folyóirat és a papíralapú Szitakötő gyerekfolyóirat. A Liget sokszínű tevékenységében megtalálhatóak ingyenes pedagógusképzések, gyerekfoglalkozások, gyakornoki program és a pályakezdő alkotók mentorálása.

A Biggeorge Alapítvány folyamatos támogatása segíti, hogy a Liget közhasznú munkája tervezhető legyen, és az általános iskolásoktól az egyetemi professzorokig terjedő olvasóköre szakmailag magas színvonalú, vizuálisan vonzó anyagokhoz jusson.

Mivel a Liget nem foglalkoztató szervezet, senki nincs állásban és külön irodát sem tart fent, a támogatások teljes összegét a hazai kultúra és oktatás fejlesztésére költjük: a szerzők és közreműködők honorálására, nyomdai előállításra, a felhasznált képanyag jogdíjára és az informatikai háttér biztosítására. Évente hét felnőtt alkotói pályázatot és négy kreatív alkotói gyerekpályázatot hirdetünk, amelyekre a világ számos pontjáról érkeznek művek – az ezzel kapcsolatos szakmai és adminisztratív munkát szintén a Biggeorge Alapítvány támogatásából finanszírozzuk. A Liget kiemelt figyelmet fordít az esélyegyenlőségre, honlapja gyengénlátók számára akadálymentes, a publikált művek és segédanyagok, hanganyagok ingyenesen letölthetők, a hátrányos helyzetű települések könyvtárait és az ott dolgozó civil szervezeteket rendszeresen támogatjuk kiadványainkkal.

Mindennek a munkának biztosít hátteret a Biggeorge Alapítvány.

Liget Műhely Alapítvány
További információ:
www.ligetmuhely.com

Minden támogatás számít!

Szeretnénk, ha minél több gyerek és fiatal kaphatna esélyt. Alapítványunk nyílt, ahhoz bármely bel- és külföldi, természetes- és jogi személy csatlakozhat, aki céljainkkal egyetért és anyagilag támogatni kívánja azok megvalósítását.

Bankszámlaszámunk:
10102244-30875400-01006008